Vila in zona linistita, constructie 2018, 4 locuri de parcare

Descriere casa vila

Această casă este perfectă pentru oricine, mai ales datorită faptului că se află se află în apropiere de București, ceea ce reprezintă un avantaj pentru persoanele care au un serviciu în capitală, însă își doresc să locuiască departe de vacarmul orașului aglomerat în orice moment al zilei. Pe de altă parte, ceea ce face această vilă să fie de-a dreptul o ofertă de nerefuzat este faptul că vine amenajată complet, iar mutarea se poate face de îndată.

Vila propusa spre vanzare vine complet amenajata, dotata cu 3 grupuri sanitare, curte cu beton amprentat, foisor si 4 locuri de parcare.

Caracteristici zonă: Din punctul de vedere al poziției geografice, vila se află într-o zonă foarte avantajoasă pentru viitorul proprietar, iar asta datorită faptului că, deși este departe de zgomotul orașului și de mediul agitat, distanța efectivă dintre București și Bragadiru permite deplasarea zilnică pentru atribuții de serviciu, shopping sau plimbări. În zonă, aveți la îndemână magazine alimentare, gradinite, restaurante și acces la cele mai importante căi rutiere care duc spre capitală, respectiv celelalte zone ale țării.ID Oferta: 21191

Pret Vanzare: € 135,000 
Numar Camere:4
Zona:
Suprafata utila:130 mp
Reper:
Numar Dormitoare:3
Tip casa:
Numar Bai:3
Regim Inaltime:1
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2018
Suprafata Teren:210 mp
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 29 Noiembrie 2021
Numar de afisari: 93

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finisat
  • Structura: Beton
  • Locuri Parcare: 4/In curte