Vanduta Casa saseasca cu teren de 1453 Mp , Loc.Valea Viilor , Judetul Sibiu

Descriere casa vila

 VANDUTA    Va propunem spre vanzare o casa  deosebita ,arhitectura saseasca ,cu o suprafata construita de 155 mp si suprafata utila de 125 mp compusa din 3 corpuri si anexa , teren cu suprafata totala de 1453 mp ,situata la strada principala in localitatea Valea Viilor , jud.Sibiu , la o distanta de 7 km de Copsa Mica .

    Proprietatea propusa spre vanzare este compusa din 428 mp curti constructii si 1025 mp teren arabil , gradina :

- CORPUL 1 - cu o suprafata construita de cca. 80 mp si suprafata utila de cca. 70 mp are in componeta : 1 living,1 dormitor (dining ,loc de servit masa) ,1 baie,1 bucatarie cu hol deschis ,1 spatiu depozitare (camara alimente) , beci mare sub cele doua camere ( living si dormitor ) ,curte pavata .

- CORPUL 2 - dispune de o suprafata construita de cca. 35 mp si o suprafata utila de cca.30 mp si compusa din : dormitor ,bucatarie , 1 baie si hol acces .

- CORPUL 3 - dispune de o suprafata construita de cca. 30 mp si o suprafata utila de cca.25 mp si compusa din : bucatarie cu loc de luat masa .

- ANEXA (sura )- cca. de 60 mp. -TERENUL (gradina) -cu o suprafata de circa 1025 mp, are pe suprafata sa pomi fructiferi de diferite specii .

     Amplasat intr-o zona centrala a localitatii Valea Viilor pe strada principala cu un cadru peisagistic deosebit,imobilul este o constructie solida din caramida , arhitectura saseasca ,la fel si cele doua corpuri auxiliare ,( la intrare cu poarta de acces auto si pietonal din lemn ), curtea este separata de un gard din fier si pavata cu dale din beton.

    Facilitatile si imbunatatirile locatiei cuprind urmatoarele : gresie,faianta,parchet ,geamuri si usi termopan, centrala termica pe gaz si doua sobe de teracota ce au fost pastrate in primul corp de casa , calorifere ,apa asigurata de fantana proprie cu hidrofor , curent , acoperis din tigla .

    Imobilul se vinde complet mobilat si utilat , asa cum este si prezentat, la cheie .

   Data fiind amplasarea acestei proprietati ( zona Valea Viilor ), facilitatile,constructia,oportunitatile,calitatea terapeutica a aerului din zona etc, locatia se incadreaza cu succes in sfera investitiilor rezidentiale,de vacanta sau rezidentiala .

   Din punct de vedere juridic si funciar imobilul este cu actele la zi putand fii tranzactionat imediat.

  Comuna Valea Viilor, judetul Sibiu se afla la 50 km distanta de Sibiu si 14 km distanta de Medias, amplasata pe un drum lateral care se desprinde din drumul national DN 14.

   Zona careia ii apartine este tinutul Tarnavelor, loc al confluentelor interetnice si culturale ale nationalitatilor care au convietuit secole in Transilvania (romani, sasi, maghiari).

   Fiind o veche așezare săsească, în secolul XIV s-a început construcția unei biserici în stil gotic care, ulterior, a fost fortificată pentru a proteja comunitatea de atacurile triburilor de mongoli.

   După o lungă istorie tumultoasă, în anul 1999 biserica și întregul sit rural au fost incluse în lista monumentelor UNESCO. În anul 2012 localitatea Valea Viilor a fost inclusă în Ghidul oficial „Cele mai frumoase sate din Româniaˮ realizat de Asociaţia cu acelaşi nume?

   La 1,5 km de satul Motiș, la ieșirea spre sud din Valea Viilor, s-a amenajat între anii 1998-2000 Lacul "La Patru Hotare", zonă de agrement pentru localnici, turiști și pentru amatorii de pescuit sportiv.

  Vanzarea imobilului se poate face numerar (prin transfer bancar ) , sau credite bancare de orice tip .

  Pretul de vanzare este de 60000 euro / usor negociabil .ID Oferta: 21323

Pret Vanzare: € 59,990 
Numar Camere:4
Zona:
Suprafata utila:125 mp
Reper:Valea Viilor
Strazi:Asfaltate, Iluminat stradal
Numar Dormitoare:2
Tip casa:Individuala
Numar Bai:2
Numar Bucatarii:3
An Constructie:1975
Suprafata Teren:1453 mp
Front:16 ml / nr fronturi 1
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 25 August 2022
Numar de afisari: 756

Video

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Caracteristici generale

 • Stadiu: Finisat
 • Ferestre: Term. PVC
 • Structura: Caramida
 • Pereti: Faianta, Lavabil, Nefinisat
 • Materiale: Caramida
 • Podele: Gresie, Parchet
 • Acoperis: Tigla
 • Curte: Pavata
 • Incalzire: Centrala pe gaz, Sobe
 • Mobilat: Mobilat
 • Bucatarie: Separata
 • Alte Dotari: Aragaz, Pivnita, Sistem Alarma, TV, WC Serviciu
 • Utilitati: Apa, Curent, Curent trifazic, Gaz