English Village in Corbeanca

Descriere casa vila

Comision 0%

Departe de aglomeratia urbana, intr-o zona cunoscuta prin rafinament, bun gust si spatiu verde, sub o nota autentica englezeasca, am lansat complexul rezidential English Village Corbeanca, compus din 16 unitati locative, tip insiruite care imbina generozitatea spatiului util cu confortul si nu in ultimul rand calitatea lucrarilor.

Fiecare unitate locativa este construita pe cadre de beton cu caramida si izolatie exterioara de 12, cu un regim de inaltime de tip P+2E, teren in suprafata de 225 mp, 218 mp construiti, 160 mp utili, 110 mp de curte libera plus 2 locuri de parcare si acces privat in ansamblu.

Descriere plan interior:

Parterul este compus din dormitor, bucatarie, spatiu depozitare si grup sanitar.

Etajul 1 este structurat dintr-un living spatios si un dormitor

Etajul 2 este compus din doua dormitoare matrimoniale cu bai propii.

Din punct de vedere al finisajelor, dezvoltatorul considera ca fiecare din viitorii proprietari trebuie sa isi puna amprenta. Dumneavoastra alegeti, noi le montam! Vilele se predau cheie!

In ceea ce priveste utilitatile ansamblul este conectat la toate utilitatile zonei, respectiv apa curenta, canalizare, electricitate, gaze, plus o statie de epurare proprie.

Accesul la ansamblu este facil avand in vedere existenta mijloacelor de transport in comun catre Bucuresti si zonele limitrofe.

O caracteristica a ansamblului English Village Corbeanca este faptul ca puteti opta pentru o compartimentare diferita, avand in vedere configuratia fiecarei unitati locative, ca exemplu, pozitionarea bucatariei si living-ului la etaj.

English Village Corbeanca este gata sa primeasca noii proprietari. Povestea acestui ansamblu incepe sa se scrie cu fiecare dintre dumneavoastra. Ceaiul englezesc se serveste in English Village Corbeanca. Va asteptam la vizionare.ID Oferta: 21181

Pret Vanzare: € 180,000 
Numar Camere:5
Zona:
Suprafata utila:160 mp
Reper:sat Ostrat
Numar Dormitoare:4
Tip casa:Ansamblu Rezidential
Numar Bai:3
Regim Inaltime:2
Numar Bucatarii:1
An Constructie:2021
Suprafata Teren:225 mp
Acces:Autobuz
Actualizat la: 25 Octombrie 2021
Numar de afisari: 95

Video

https://www.youtube.com/watch?v=DCws6ZyaByY

Caracteristici generale

  • Stadiu: Finisat
  • Ferestre: Term. PVC
  • Structura: Beton
  • Materiale: Beton Armat, Caramida Porotherm
  • Locuri Parcare: 2/In curte
  • Incalzire: Centrala pe gaz
  • Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz