Despre noi

In 2015 am indraznit sa credem ca vom putea construi in Bucuresti si Brasov  o Agentie Imobiliara care sa presteze servicii imobiliare profesioniste. 
 
Dupa 8  ani de activitate in domeniul Imobiliar am considerat ca este necesar sa infiintam Agentia Imobiliara  SATURN IMOB KRONSTADT SRL  care s-a impus ca un partener important pentru investitorii romani si straini , dar si un bun indrumator pentru persoanele fizice ce doresc sa isi vanda / achizitioneze o locuinta . 
 
Ne-am specializat in consultanta si in intermedieri  pentru apartamente , case/vile , terenuri, spatii industriale, comerciale si proiecte imobiliare - in special in zonele Rezidentiale. In acelasi timp, oferim solutii eficiente pentru orice solicitare care implica estimari de specialitate, studii de piata, documentari de urbanism si infrastructura. 
 
Am continuat sa investim in calitatea serviciilor pentru ca am fost constienti de la bun inceput ca exigenta clientilor va creste permanent si increderea partenerilor nostri se va consolida in timp. 
Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt Siguranta, Eficienta, Confidentialitatea tranzactiilor si practicarea de Comisioane rezonabile.
 
Specificul imobiliar al zonei impune o anume specializare a celor ce deservesc Agentiile Imobiliare din Brasov. 
 
Agentia imobiliara SATURN IMOB KRONSTADT SRL   vine in intampinarea clientilor cu o oferta completa de servicii imobiliare special adaptate pietei imobiliare din orasul Brasov, cat si din intreg judetul. Municipalitatea s-a implicat activ in modernizarea facilitatilor urbanistice, investind in asfaltarea drumurilor, in infrumusetarea parcurilor si a spatiilor verzi, in imbunatatirea performantelor sistemului de canalizare si a celui de iluminat urban, a transportului in comun si in amenajarea de spatii de parcare atat pentru localnici, cat si pentru turisti. 
 
Brasovul este si un centru cultural dezvoltat, cu o serie de unitati de teatru si o filarmonica (Filarmonica ?Gheorghe Dima?), care gazduiesc evenimente de profil, unele cu rasunet la nivel international.
 
Orasul are scoli de prestigiu, bibioteci, asociatii culturale romanesti si straine (Uniunea Artistilor Plastici, Asociatia culturala Musashino (Japonia), Alianta Franceza; Centrul Cultural German, British Council, Casa de cultura a studentilor si Centrul Cultural Japonez), care completeaza viata culturala a orasului. 
 
Este bine cunoscut centrul vechi al orasului, cu o arhitectura specifica zonei, dezvoltarea de tip cetate facandu-se in timp, dupa planuri urbanistice indelung gandite si respectand cerintele geografice ale zonei unde este situat orasul.
 
Tranzactiile imobiliare intermediate (vanzari, cumparari, inchirieri, administrari ) sunt cea mai buna dovada prin care SATURN IMOB KRONSTADT SRL   a fost recunoscuta ca fiind situata in Topul Agentiilor imobiliare din Brasov .
Recomandarile clientilor nostri atesta profesionalismul firmei SATURN IMOB KRONSTADT SRL   .