VANDUT garsoniera Drumul Poienii 50 mp zona Warthe

Descriere garsoniera

Va propunem spre Vanzare, o garsoniera  cu 1 camera , situat in zona Drumul Poienii, reper Warthe ,etaj 1/ 3,  intr-un imobil construit in anii 1998. Garsoniera este compusa din camera, baie cu dus, hol si bucatarie utilata si mobilata, beci. 
Garsoniera este decomandata, dispune de toate utilitatile separate, parchet de stejar, tamplarie PVC cu geam termopan, centrala termica proprie, este insorita si are vedere panoramica pe doua parti .
Este ideala ca investitie pentru locuinta de vacanta datorita pozitionarii intr-un cadru natural, (cu vedere excelenta spre Cetatea Brasov, o livada de meri si un brad secular) , dar si ca locuinta permanenta, confortul fiind asigurat de spatiile generoase si insorite si accesul facil catre centrul Brasovului.
Aflat in imediata apropiere a drumului spre Poiana Brasov, imobilul se bucura de un statut privilegiat fiind inconjurat de numeroase zone verzi cum ar fii Parcul Livada Postei si vestigii istorice cum ar fii Turnul Alb si Turnul Negru. Cadrul acesta de poveste capatand proportii idilice pentru locuire.
O zona rezidentiala cu caracter elitist, tesutul este construit in mod moderat, proprietatile bucurandu-se de gradini si vegetatie. Comunitatea locala inspirand in buna masura calmul si bunastarea unei vieti de tip vest european.
Datorita densitatii echilibrate a constructiilor din zona Warthe este putin circulata . Iar relieful natural cat si modul in care omul si-a pus amprenta asupra spatiului construit, confera sezantia de retragere si izolare, de comfort si adapost in calea unui „cotidian” alert si extrem de stresant.
Imobilul este situat in apropiere de centre comerciale, statie RATB, scoli, gradinita.Pretul acestei proprietati este de 59000 euro . ID intern: 1030.

ID Oferta: 1030

Pret Vanzare: € 59,000 
Zona:Drumul Poienii
Reper:Warthe
Suprafata totala:55 mp
Suprafata utila:50 mp
Etaj:1/3
Nr. etaje imobil:3
Confort:1
Compartimentare:Decomandat
Tip Imobil:Vila
Structura:Caramida
Destinatie:Locuinta
An Constructie:1998
Numar Camere:1
Numar Dormitoare:1
Numar Bai:1
Numar Balcoane:0
Bucatarii:1
Apropiere metrou:nu
Vedere:Fata
Apartamente pe palier:3
Lift:nu
Interfon:da
Acces/intrare:Fata
Parcare:/Perimetrala
Stadiu:Imbunatatit
Bucatarie:Mobilata, Utilata
Balcon:Fara
Pereti:Faianta, Lavabil
Podele:Gresie, Parchet
Ferestre:Termopan
Usa:Lemn, Metal
Mobilat:Modern
Servicii:administrare
Incalzire:Centrala proprie
Izolatii termice:Exterior
Calorifere:Aluminiu
Actualizat la: 16 Iulie 2018
Numar de afisari: 1318

Oferta a fost vanduta/inchiriata

Caracteristici generale